English
+31 (0)515 442898
Volop vaarplezier!Bootverhuur Friesland

Bootverhuur Friesland

Even heerlijk uitwaaien op de Friese wateren. Aan het roer staan of zitten en letterlijk een oogje in het zeil houden. Of vaar met het geluid van de motor op de achtergrond door de prachtige natuur van Friesland. Een perfecte dag of langer varen in Friesland begint bij onze bootverhuur in Heeg.
En dan is aan u de keuze of u wilt gaan toeren in een sloep, een motorboot met alles erop en eraan of wilt u gaan zeilen?

Bootverhuur in Friesland: motor- en zeilboten

Bij onze bootverhuur in Friesland heeft u dus de keuze om te gaan zeilen of lekker met een motorboot de Friese Meren wil ontdekken. En dan zijn er bij ons verschillende boten die u daarbij uitstekend kunnen helpen. Wilt u bijvoorbeeld gaan zeilen in een open zeilboot of juist in een kajuitjacht? Of wilt u een motorboot huren voor een dagje weg of zoekt u meer comfort om langer op het water te vertoeven?

We stellen graag onze vloot aan u voor:

  • Zeilboten. voor jong en oud(er). Van optimisten, valken tot luxe Beneteau kajuitjachten voor een zeilvakantie
  • Motorboten. Wilt u overnachten aan boord van een motorboot? Kies dan voor een RiverCruise motorboot en geniet van de ruimte en luxe aan boord. Vaarbewijs is niet nodig.
  • Sloepen. Ideaal voor tochtjes door dorpjes en de allerkleinste vaartjes.

Optimist - bootverhuur Friesland Ottenhome-Heeg-Polyvalk-2 bootverhuur Friesland bootverhuur Friesland: Fox 22

Ook bootverhuur voor groepen

Ottenhome helpt u ook graag wanneer u met een groep, bijvoorbeeld met uw collega’s, een boot wil huren in Friesland. Naast de bootverhuur verzorgen wij ook diverse accommodaties. Friesland vanaf het water ontdekken is sowieso natuurlijk geweldig. En het wordt nog mooier als u die ervaring met meerderen kunt delen!

Meer weten?

Meer weten over onze bootverhuur in Friesland of wilt u meteen uw favoriete boot vastleggen voor een bepaalde periode? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Boot huren in Friesland?

 

Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day