English
+31 (0)515 442898
Van optimist tot scherp zeiljachtZeilboot huren Friesland

Zeilboten huren

Zeilboot huren in Friesland

Met de wind in de zeilen over de Friese meren varen. Even helemaal niks aan je hoofd. Heeft u geen eigen boot? Kom dan naar Ottenhome Heeg, waar u de keuze heeft uit verschillende zeilboten die u kunt huren voor een sportief uitje op de wateren van Friesland. Maar online zijn deze boten ook te boeken. Ook voor kinderen hebben we sportieve zeilbootjes, Optimisten, in de haven liggen.

Van Optimist tot supersnel zeiljacht

Wilt u gewoon een dagje zeilen of heeft u zin in een watersportvakantie en wilt u overnachten aan boord? We hebben ruim 300 jonge, uitsluitend eersteklas motor- en zeiljachten van 6,5 tot 10,5 meter in ons bezit. Dat maakt ons de grootste verhuurder van motor- en zeiljachten in Nederland. Voor u betekent dit dat er altijd een zeilboot in de haven ligt die u kunt huren voor een dagje zeilen tot een heerlijk verdiende vakantie in Friesland.

Onze zeilvloot:

Wilt u liever een instructie omdat u een tijd niet gezeild heeft? Eén seintje van u en het komt voor elkaar!

Individueel of met een groep een zeilboot huren

U huurt precies zoals u dat wilt. Dat kan individueel, met een groep of tijdens een evenement. Zit u ergens anders in het Friese merengebied? Geen probleem, wij brengen de zeilboot gewoon naar u toe. Uiteraard mag u ook gewoon kamperen bij ons op de jachthaven. Eventueel hebben we voor u de benodigde kampeerspullen als groepstenten en kookgerei.

Zeilboot huren?
Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day