English
+31 (0)515 442898
Alle soorten en maten!Sloep huren in Friesland

Sloep huren

Sloep huren in Friesland voor volop vaarplezier

Wilt u Friesland eens vanaf het water meemaken? Dan is een sloep huren bij Ottenhome in het Friese watersportdorp Heeg daar een prachtige manier voor. Met de sloep kunt u gemakkelijk rustig door kleine dorpen varen of zelfs door de allerkleinste vaartjes. De eenden, meerkoeten en kluivenduikers gaan met u mee.

Laat de takken over de boot gaan als u door het bos van Gaasterland dobbert. Of kies voor de ruimte van bijvoorbeeld het Heegermeer of de Fluessen. Uw vaarplezier begint al bij het sloep huren.

Comfortabele RiverCruise sloepen online te huren

Bij Ottenhome Heeg hebben we prachtige sloepen voor de deur liggen die u voor een dag, weekend of zelfs een hele week kunt meenemen. Dit zijn de RiverCruise sloepen. Ze hebben alles aan boord wat u nodig heeft voor een weekje Friesland verkennen vanaf het water. We hebben ze in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld:

De sloepen onderscheiden zich door de prachtige klassieke lijnen, zeer goede vaareigenschappen en een comfortabele binnenruimte. De RiverCruise heeft het uiterlijk van de beroemde kapiteinsloep. Daarin mag u gezien worden in Friesland. En het mooie is dat ze online zijn te huren.

Een andere boot huren?

Wilt u liever zeilen of op de motor varen in een andere boot? Kies dan voor een zeilboot of de motorboten van Ottenhome Heeg.

Sloep huren in Friesland?
Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day