English
+31 (0)515 442898
Vaarbewijs vrij!Boot huren in Friesland

Boot huren Friesland

Friesland en water is als Batman en Robin, het hoort gewoon bij elkaar. Een boot huren en Friesland vanaf het water ontdekken, verkennen en beleven is dan ook heerlijk. Dat kan al zeilend of gewoon met een motorboot.

Bij Ottenhome Heeg hebben we verschillende zeilboten, motorboten en sloepen in de haven liggen die u voor een dag of langer kunt huren. Welke boot neemt u straks mee over de verschillende mooie vaarroutes van Fryslân?

Welk type boot wilt u huren in Friesland?

Houdt u van zeilen en wilt u er een zeilvakantie van maken? Dan is een Beneteau zeiljacht echt een aanrader. Met alle luxe aan boord als een keuken, slaapruimtes en een kachel is het meer dan comfortabel aan boord.

Wilt u een boot huren in Friesland om voor alleen een dag te zeilen? Dan kan dat net zo goed met een luxe zeiljacht, maar ook kunt u kiezen voor een Polyvalk. En als u met de boot door allerlei kleine dorpjes wilt varen in Friesland, dan leent een sloep zich daar uitstekend voor.

Boot huren Friesland Boot huren Friesland - RiverCruise 23 Kampeersloep Boot huren Friesland -Polyvalk-2 Boot huren Friesland - Beneteau Oceanis

Bekijk onze:

Ottenhome helpt u ook graag wanneer u met een groep, bijvoorbeeld met uw collega’s, een boot wil huren in Friesland. Naast de bootverhuur verzorgen wij ook diverse accommodaties. Friesland vanaf het water ontdekken is sowieso natuurlijk geweldig. En het wordt nog mooier als u die ervaring met meerderen kunt delen!

Meer weten?

Meer weten over onze bootverhuur of wilt u meteen uw favoriete boot vastleggen voor een bepaalde periode? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Bootje huren?
Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day