English
+31 (0)515 442898
Ook vanuit Sneek!Polyvalk huren

Polyvalk huren in Sneek

Even er tussen uit. Een dagje heerlijk varen op het Sneekermeer in een Polyvalk waarbij u even een zorgeloos gevoel kunt hebben. Bij Ottenhome Heeg kunt u in Sneek een Polyvalk huren die voorzien is van alle moderne gemakken waarbij u volledig tot rust kan komen en kunt genieten van het varen op het Sneekermeer.

Wie kan een Polyvalk huren in Sneek?

Ottenhome Heeg is gespecialiseerd in het verhuren van Polyvalk zeilboten in Sneek. Zo richten wij ons op een aantal doelgroepen die wij kunnen voorzien van alle gemakken en informatie. Zo richten wij ons op:

  • Groepen
  • Scholen
  • Bedrijven
  • Verenigingen
  • Instellingen
  • Individuele huurders

Voor elke doelgroep hebben wij de juiste specialismen in huis om u zowel te begeleiden als te zorgen voor een goede en betrouwbare huur van uw Polyvalk in Sneek.

Polyvalk huren in Sneek voor groepen

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van groepsverhuur. Het huren van een Polyvalk in Sneek blijft niet alleen bij de gehuurde boot, wij kunnen u veel meer bieden. Zo bieden wij ook slaapgelegenheid dicht bij onze onze verhuurlocatie in Heeg (op een kwartier rijden van Sneek) waar wij groepen kunnen onderbrengen van 15 tot 100 personen.

Polyvalk huren in de haven van Sneek

Ottenhome beschikt over ongeveer 220 Polyvalken en hebben een moderne verhuurlocatie in de nabijheid van de Stayokay in Sneek. Vanaf deze haven bent u binnen 15 minuten varen op het Sneekermeer waar u volop kunt genieten van de omgeving en de rust op uw gehuurde Polyvalk. Daarnaast zorgen wij van Ottenhome Heeg er voor dat u altijd veilig en volledig uitgerust kunt gaan zeilen zodat u zorgeloos en ontspannen kunt genieten van uw zeiltocht.

Polyvalk huren in Sneek?

Wilt u ook via ons een Polyvalk huren in Sneek? Bij ons kunt u direct online reserveren en zo uw Polyvalk huren in Sneek op uw eigen gekozen dag.Als u nog meer vragen heeft dan kunt u uiteraard contact met ons op nemen. Wij helpen u graag verder.

Polyvalk huren?
Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day